Hamile Ürünleri

Dikkat Çeken Hamile Pijama Modelleri

Hepimizin vazgeçilmez kıyafeti nedir? Sanırım bu sorunun cevabında öncelikle pijama var. Çünkü  pijama kadın erkek fark etmeden  her yaş grubunu ilgilendiren bir kıyafet türüdür. Özellikle de anne adaylarının.

Her yaş grubu ve cinsiyet fark etmeden tercih edilen bir kıyafet olmasında ise hiç şüphesiz rahatlık etkilidir deriz. Rahatlığı hepimiz isteriz ama ekstra olarak rahatlığını düşünmesi gereken insanlarımız vardır, bazen de özel bir durumu olan kesim olmaktadır. Aklımıza ilk gelen hamile bayanlar olmaktadır.

pijama

Hamile grubundaki anne adaylarımız rahatlığı ön planda olmalıdır. Çünkü o rahat olacak ki bebekleri de rahat etsin. Bu düşünce doğrultusunda hareket ederek hamile pijama ve gecelik tercihi yapılmalıdır ve bazen de bu tercih yapılırken tatlı mı tatlı, dikkat çeken detayları olan hamile pijama modelleri ortaya çıkmaktadır. Şimdi dikkat çeken hamile giyimleri nelerdir?  

Değişik Figürleri İle Göz Kamaştıran Hamile Gecelikleri

Hepimiz değişik ve farklı şeyler giymeyi, değişik desenli kıyafetler almayı çok severiz. Çünkü biliriz ki farklılıklar bir yandan da tarzımıza ışık tutar, yansıtır. Bu yönde hamilelik dönemi de bayanların sadece bir kesit olarak yaşadığı zaman dilimidir. Bunu baz alan anne adayı dikkat çeken pijama modellerine yönelir. 

Ve anne adayı, hamile gecelik ve pijama arayışı sonucu çok güzel parçalar elde eder. Bunlar genelde hayvan figürü, leylek deseni, bebeklerin değişik sözleri ve hareketleri desenli baskılı pijamalar olarak uzayıp gider. Bunların sonucunda tatlı bir görüntü ortaya çıkar.

Konforu Yakalayan Hamile Pijama Çeşitleri

Konfor hamile bayan için birçok şeyden önce gelir. Bunun için pijama modellerinde anne bol, rahat pijama tercihi yapmalıdır. Peki, bu bol, rahat pijama hangilerinde olmaktadır? 

Rahatlığı esas alan pijamalar salaş ve önden düğmeli olanlardır. Bunlarda rahatlık bir tık öndedir. Sizi ve bebeği kavrayarak vücutta sıkma yapmaz. Sıkma yapmaması sizin için önemlidir çünkü ilerleyen zamanda özellikle doğum yaklaştığında zaten vücut ağrıları ile savaş vereceksiniz. Üzerine ekstra bir ağrı olmasını kimse istemez.

Ve diğer bir püf nokta hamile giyim alışverişi yapılırken kıyafetlerde büyük beden tercihi olmalıdır. İlerleyen aylar itibari ile hem daha iyi olacak hem de konfor sağlayacaktır. Hamile pijama seçiminde pijama linkini tıklayarak daha şık ve daha özel modellere göz atabilirsiniz.

Hamile Annelerimizin Gecelik Tercihi Nasıl Olmalıdır? 

Anne adaylarımızın kendilerine sağlık yönünden çok dikkat etmeleri gerekir. Çünkü bu dönemde bebeğe geçtiği için hap kullanımı yasaktır. Onun için ki giyimine önem vermelidir. 

Lohusa Hamile Gecelik modellerinde tercih yaparken, hoşunuza giden dantelli, size cazip gelen rengi tercih etmelisiniz. Birde geceliği saracak sabahlık ile takımınızı bütünleştirdiğiniz zaman hem şık bir görünüm kazanırsınız hem de iç gösterme sorununu engellemiş olursunuz. Aynı zamanda sabahlığı terli iken üzerinize almak iyi olacaktır. Ayrıca iç kumaşında rahat, terletmeyen kumaş özelliği ile kalite ön planda olmalıdır. Hamile annelerimiz buna dikkat etmelidir.

Hamilelik Dönemin de Kıyafet de Psikolojiyi Etkiler 

Anne adayı güzel giyindiği zaman kendini daha bakımlı hissedecektir. Hamilelik döneminde hormonlardan dolayı duygu değişimi çok yaşanır. Özellikle evde eşlerin her hareketine alınır, küsecek yer ararız. 

Böyle sonuçlar yaşanmaması adına hamile bayanın güzel çeşitli pijamalar ve gecelikler tercihi ile önce kendi psikolojisini yatıştırması gerekir. Bu dikkat çeken dantel detayı olabilir, zevke göre güzel bir renk seçimi de olabilir. Böylece kendisi mutlu olan hamile bayan giyim yönünden kendini güzel hissedecektir ve eşinin de böyle düşündüğünü hissederek ortaya güzel, ılımlı bir hava hâkim olacaktır.

Unutmayalım ki bebekler daha anne karnında annesinin duygu değişiminden etkilenir onu hisseder. Ve doğunca ilerde onun davranışlarını da etkileyecektir.

İlginizi çekebilecek en taze yazılar

8 Yaşındaki Çocuğa Nasıl Davranmalı

8 yaşındaki çocuğunuz hala sizinle bir aile olarak vakit geçirmek konusunda istekli bir yaştadır. Bu…

2 sene ago

Çocuklarda Gömük Pipi Nedir? Gömük Penis Tedavisi

Hamilelik dönemini başarıyla atlattıktan sonra nihayet bebeğinizi kucağınıza aldınız. Şimdi ise tek odak noktanız bebeğinizin…

2 sene ago

Sohbeti İlerletmek İçin Çocuklara Sorulacak Sorular

Bazı çocuk soruları, çocuğunuzu yakından tanıyarak hoşlandığı şeyleri öğrenmenize ve çocuğunuzla iletişim kurmanızı sağlar. İşte…

2 sene ago

En İyi Pişik Kremi Tavsiyeleri

Bebeklerde çoğunlukla bez kullanımından kaynaklı olarak ortaya çıkan pişik problemi için anne ve babalar en…

2 sene ago

Rahim Ağzı Kanseri Nedir? Belirtileri ve Tedavisi

Rahim ağzı kanseri, kadınlarda oldukça yaygın şekilde görülen ancak aşı ile önlenebilen nadir kanser türlerinden…

2 sene ago

Ergenliğe Giren Erkek Çocuğa Ne Anlatılır?

Anne babaların çocukları ile ilgili merak ettikleri konuların başında ergenlik dönemi gelir. Ergenlik çocukluktan erişkinliğe…

2 sene ago