Bebek Gelişimi

Burçlara Göre Bebek Karakterleri

Burçlar pek çok kişi tarafından fazlasıyla önemsenir. Hatta bazı kişiler bebeklerinin istedikleri burçta doğabilmesi için kontrollü hamilelik süreci içerisine girerler. Kişiler için burçların bu denli önemli olduğu düşünüldüğünde burçlara göre bebek karakterlerinin değişkenlik gösterdiğini anlamakta mümkündür. Peki, bebeklerin burçlara göre karakterleri nasıl oluşmaktadır? İşte cevapları…

Koç Burcu Bebeği (21 Mart-19 Nisan)

Koç burcu bebekleri bulundukları ortamda hareketliliği ile oldukça dikkat çeker. Koç burcu bebeklerinin uslu uslu bir köşede oturmasını beklemek büyük bir hata olacaktır.

Boğa Burcu Bebeği (20 Nisan-20 Mayıs)

Boğa burcu bebeklerinin en belirgin özelliği dokunulmaktan fazlasıyla hoşlanmalarıdır. Sevgi ve şefkat dolu olan boğa burcu bebekleri rahatlarına çok düşkündür.

İkizler Burcu Bebeği (21 Mayıs-21 Haziran)

İkizler burcu bebekleri fazlasıyla sabırsızdır ve dünyaya gelmek için aceleci davranırlar. Hatta erken konuşan ve erken yürüyen bebeklerin çoğu ikizler burcudur.

Yengeç Burcu Bebeği (22 Haziran-22 Temmuz)

Yengeç burcu bebeklerinin en belirgin özelliği fazlasıyla duygusal ve alıngan olmalarıdır. Bunun yanında yengeç burcu bebekleri hassas, koruyucu ve sevgi dolu yapıları ile dikkat çekerler.

Aslan Burcu Bebeğim (23 Temmuz-22 Ağustos)

Aslan burcu bebekleri oldukça gürültücü bebeklerdir. Eğer aslan burcu bir bebeğin anne ya da babasıysanız uzun bir süre uykuya hasret kalabilirsiniz.

Başak Burcu Bebeği (23 Ağustos-22 Eylül)

Başak burcu bebeği genelde hiçbir şeyi beğenmez ve oldukça mızmızdır. Başak burcunun mükemmeliyetçi yapısı başak burcu bebeklerinde de rahatlıkla gözlemlenebilmektedir.

Terazi Burcu Bebeği (23 Eylül-22 Ekim)

Terazi burcu bebeği oldukça ilgi çeken, cana yakın ve sımsıcak ışıklar saçan bebeklerdir. Terazi burcu bebeklerinin girdikleri ortamdaki insanları kendilerine hayran bırakmaları kaçınılmazdır.

Akrep Bebeği (23 Ekim-21 Kasım)

Akrep burcu bebekleri ilgiyi çok sever. Aynı zamanda akrep burcu bebeklerin gizemli bir yapıya sahip olduklarını da söyleyebilmek mümkündür.

Yay Burcu Bebeği (22 Kasım-21 Aralık)

Yay burcu bebekleri etraflarındaki nesneleri keşfetmekten zevk alırlar. Bağımsız bir ruh haline sahiptirler ve özgürce hareket etmek isterler.

Oğlak Burcu Bebeği (22 aralık-19 Ocak)

Oğlak burcu bebekleri çok zekidir. Bu nedenle bu bebekler genellikle herkesi şaşırtan hareketler sergilerler.

Kova Burcu Bebeği (20 Ocak-18 Şubat)

Kova bebekleri yalnızlıktan fazlasıyla zevk alır. Kendilerinin diğer bebeklerden farklı olduklarını düşünürler ve kendilerini keşfetmeyi severler.

Balık Burcu Bebeği (19 Şubat-20 Mart)

Balık burcu bebeği çok duygusaldır. Durduk yere ağlayabilirler ve genellikle içlerine kapanıktırlar. 

Yorumlara Bak

    • Merhaba Burcu Hanım,
      Astroloji takvimine göre 23 Temmuz- 22 Ağustos tarihleri arasından doğan bebekler aslan, 23 Ağustos- 22 Eylül arası doğan bebekler başak burcu olur.

İlginizi çekebilecek en taze yazılar

8 Yaşındaki Çocuğa Nasıl Davranmalı

8 yaşındaki çocuğunuz hala sizinle bir aile olarak vakit geçirmek konusunda istekli bir yaştadır. Bu…

2 sene ago

Çocuklarda Gömük Pipi Nedir? Gömük Penis Tedavisi

Hamilelik dönemini başarıyla atlattıktan sonra nihayet bebeğinizi kucağınıza aldınız. Şimdi ise tek odak noktanız bebeğinizin…

2 sene ago

Sohbeti İlerletmek İçin Çocuklara Sorulacak Sorular

Bazı çocuk soruları, çocuğunuzu yakından tanıyarak hoşlandığı şeyleri öğrenmenize ve çocuğunuzla iletişim kurmanızı sağlar. İşte…

2 sene ago

En İyi Pişik Kremi Tavsiyeleri

Bebeklerde çoğunlukla bez kullanımından kaynaklı olarak ortaya çıkan pişik problemi için anne ve babalar en…

2 sene ago

Rahim Ağzı Kanseri Nedir? Belirtileri ve Tedavisi

Rahim ağzı kanseri, kadınlarda oldukça yaygın şekilde görülen ancak aşı ile önlenebilen nadir kanser türlerinden…

2 sene ago

Ergenliğe Giren Erkek Çocuğa Ne Anlatılır?

Anne babaların çocukları ile ilgili merak ettikleri konuların başında ergenlik dönemi gelir. Ergenlik çocukluktan erişkinliğe…

2 sene ago