Genel

Rüyada Hamilelik Görmek

Rüyalar duygu, düşünce ve günlük yaşantımızın birer yansıması olarak kabul edilir. Gördüğümüz rüyaları içinde bulunduğumuz psikolojik duruma ve rüya tabirindeki sembollere göre yorumlarız. Özellikle hamilelik isteyen ya da bebek bekleyen kadınlar için hamilelik görülen rüyanın nasıl yorumlanacağı merak konusudur.

Bu yazımızda hamilelik içeren farklı rüya tabirlerini sizler derledik.

Rüyada Kendisinin Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada hamile olduğunu görmek rüyayı gören kişinin cinsiyetine göre tam ters olarak yorumlanır. Bebek, yepyeni ve umut verici başlangıçlara işaret eder. Bu yüzden rüyada hamile olduğunu gören bir kadının rüyası sıkıntıların sona ereceğine, bereket ve mutluluğa işarettir. Ancak rüyayı gören kişi erkekse, rüyada hamile olduğunu görmenin sıkıntı çıkaracak bir olay yaşanacağına ve bu olayın dertleri beraberinde getireceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada Hamile Olduğunu Öğrenmek

Rüyada hamile olduğunu öğrenen kişinin rüyası gerçek hayatta ona kötülük yapmaya çalışan insanlar olduğuna işarettir. Ancak bu rüya, hamile olduğunu gören kişinin bu kötülüğü fark edip kendine aklayacağına yorumlanır.

Rüyada Erkek Çocuğa Hamile Olmak

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek kişinin kariyerinde basamak atlayacağı, işinden çok kazanç sağlayacağı ve büyük başarı sağlayacağı anlamına gelir. Rüya tabirlerinde rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek bereket, başarı ve bolluk kelimelerine karşılık gelir.

Rüyada Kız Çocuğa Hamile Olmak

Rüyada kendisinin kız bebeğe hamile olduğunu görmek kişinin ailesinde eşi benzeri görülmemiş uyum ve huzura işaret eder. Eğer aile içerisinde problemler yaşanıyorsa bu problemlerin çözülmesi, yaşanmıyorsa ise ev içi huzur ve mutluluğun artması olarak yorumlanır.

Rüyada Doğum Yaptığını Görmek

Rüyada doğum yaptığını gören kişi hamileyse bu rüya, tüm endişe ve dertlerinin bir anda çözüm bulacağına işarettir. Rüyasında doğum yaptığını gören hamile kadının rüyası; sağlık, para, kariyer, aile içi problem gibi ne sorunu varsa bu sorunun aniden yaşanacak bir gelişmeyle çözülüp kişinin rahata kavuşması olarak yorumlanır.

Rüyada doğum yaptığını gören kişi hamile değilse de bu rüya iyiye yorumlanır. Rüyada doğum yaptığını gören hamile olmayan kişinin kalan hayatını şu ana kadar olan hayatından daha kolay ve sıkıntısız geçireceğine işaret olduğu söylenir.

Rüyada Başka Birinin Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada birini hamile görmek farklı durumlara göre farklı yorumlar içerse de genel olarak iyiye işaret olarak yorumlanır. Rüyada gördüğünüz hamile kişiyi tanımıyorsanız bu rüya, beklenmeyen iyi bir haber müjdeleneceğine işarettir. Rüyada gören kişi bekar ise bu hayırlı müjde evlilik ya da kısmet, eğer evli ise hamilelik, sağlık problemi çekiyorsa şifa müjdecisi olarak görülür.

Rüyada Hamile Hayvan Görmek

Rüyada hamile hayvan rüya tabirlerinde yardıma muhtaç kimse olarak yorumlanır. Rüyada görülen hayvana göre yorumlamalar değişse de, rüyada hamile hayvana yardım etmek yakın zamanda ihtiyaç sahibi birine yardım ulaştırılacağı anlamına gelir.

Rüyada Hamile Köpek Görmek

Rüyada hamile köpek kimi rüya tabirlerinde en iyiye ulaşmak için her ne konuda yardıma ihtiyacınız varsa bu yardımın yakınlarınız tarafından sağlanacağına ve her konuda rahata ermeye alamettir. Bazı rüya tabirleri ise rüyada hamile köpek görmenin çok yakın birinden gelecek kötülüğe, bu yakın dostun artık aslında bir düşman olduğuna işarettir.

Rüyada Hamile Kedi Görmek

Rüya tabirlerinde kedi güç ve bereket sembolü olarak görülür. Genelde iyiye yorumlanan hamile hayvan rüyası kedi ile birleşince, rüyayı gören kişinin otorite sahibi olacağına, maddi ve sağlık anlamında başarıya ulaşacağına işaret ettiği söylenir.

İlginizi çekebilecek en taze yazılar

8 Yaşındaki Çocuğa Nasıl Davranmalı

8 yaşındaki çocuğunuz hala sizinle bir aile olarak vakit geçirmek konusunda istekli bir yaştadır. Bu…

2 sene ago

Çocuklarda Gömük Pipi Nedir? Gömük Penis Tedavisi

Hamilelik dönemini başarıyla atlattıktan sonra nihayet bebeğinizi kucağınıza aldınız. Şimdi ise tek odak noktanız bebeğinizin…

2 sene ago

Sohbeti İlerletmek İçin Çocuklara Sorulacak Sorular

Bazı çocuk soruları, çocuğunuzu yakından tanıyarak hoşlandığı şeyleri öğrenmenize ve çocuğunuzla iletişim kurmanızı sağlar. İşte…

2 sene ago

En İyi Pişik Kremi Tavsiyeleri

Bebeklerde çoğunlukla bez kullanımından kaynaklı olarak ortaya çıkan pişik problemi için anne ve babalar en…

2 sene ago

Rahim Ağzı Kanseri Nedir? Belirtileri ve Tedavisi

Rahim ağzı kanseri, kadınlarda oldukça yaygın şekilde görülen ancak aşı ile önlenebilen nadir kanser türlerinden…

2 sene ago

Ergenliğe Giren Erkek Çocuğa Ne Anlatılır?

Anne babaların çocukları ile ilgili merak ettikleri konuların başında ergenlik dönemi gelir. Ergenlik çocukluktan erişkinliğe…

2 sene ago