Genel

En İyi Çocuk Akıllı Saat Tavsiyeleri

Çocuk Akıllı Saat

Her geçen gün değişen ve gelişen teknolojik ürünlerden olan çocuk akıllı saat modelleri, hem ebeveynler hem de çocuklar için oldukça faydalı cihazlardır. Çocukların severek kullandığı akıllı saatler; güvenlik, kontrol ve takip gibi kullanım amaçlarına yönelik pek çok yararlı özellik taşır. Akıllı saatler sayesinde uyku takibi, GPS, yazışma, adım sayacı gibi kritik özelliklerden yararlanabilir, çocuğunuzu her an ve dilediğiniz her yerde koruma altında tutabilirsiniz. Eğer çocuğunuza yeni bir akıllı saat almayı düşünüyorsanız, burada yer alan bilgileri hemen değerlendirebilir, onun için en güvenli ve sağlıklı olan seçeneği kolaylıkla bulabilirsiniz.

Tavsiye edilen çocuk akıllı saat modelleri için tıklayın.

En İyi Çocuk Akıllı Saatleri ve Özellikleri

Akıllı telefon kullanmayan küçük çocuklar için tercih edilebilecek en güvenli cihaz çeşitleri arasında çocuk akıllı saatleri yer alır. Çocukların taşıma sırasında kırma ihtimâli düşük olan bu akıllı saatler, günümüzde SIM kartlı, kameralı, arama ya da mesaj yanıtlayabilen oldukça kullanışlı teknolojik aletlerdir. Özellikle klasik saat formunda olan ve kordonlu olarak tasarlanan akıllı saatler, çocukların kollarında rahatlıkla taşıyabileceği biçimlerde tasarlanır. Koşma, düşme gibi aksiyon anlarında, diğer cihazlara göre daha güvende kalabilen saatler, bu özellik sayesinde ebeveynler tarafından sıkça tercih edilir. Akıllı saatlerin ekran kalitesi ve pil ömrü de oldukça yüksek performanslıdır. Saat formunda tasarlandığı için pil ömrü uzun süre yeterli olan ürünler, AMOLED ekran, LED ekran gibi çeşitli dokunmatik ekran tiplerine sahiptir. Bu tür dokunmatik ekranlar sayesinde çocukların saat kullanımı üzerindeki yetkinliği de kolaylıkla geliştirilebilir. Çocuklar için yeterince sade ve kolay bir şekilde tasarlanan çocuk akıllı saat seçenekleri, dünyanın en ünlü teknoloji markaları tarafından hazırlanarak satışa sunulur. Kalite aralığı büyük oranda değişen ürünler, akıllı saat ürün serilerine ve özelliklerine göre çok sayıda farklı formatta üretilir.

Çocuk Akıllı Saat ve Faydaları

Çocuk akıllı saatleri, çocukların takibi, çocuklarla iletişim, çocukların gün içerisindeki kontrolü gibi çok sayıda farklı konuda ebeveynleri rahatlatan en önemli yardımcılardır. Çocuklar için çok kullanışlı olan özellikler ve akıllı saatlerin hem ebeveynlere hem de çocuklara sağladığı faydalar, aşağıda sıralanmıştır.

  • Akıllı saatlerin büyük çoğunluğu el feneri içerir. El feneri sayesinde çocuğunuz beklenmedik bir anda karanlıkta kaldığında el feneri kullanarak etrafını aydınlatabilir.
  • Çok sayıda akıllı saat SIM kart kabul edebilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede çocuğunuzla gün içerisinde istediğiniz kadar konuşabilir, onunla sürekli temasta olabilir, akıllı saati bir akıllı telefon fonksiyonuyla kullanabilirsiniz.
  • Kamera desteği sayesinde çocuğunuzu görüntülü bir şekilde arayabilir, onu gün içerisinde kontrol edebilmek ve genel durumunu anlamak için görüntülü görüşmeler yapabilirsiniz.
  • Akıllı saatin hafıza kapasitesini göz önünde bulundurarak saat içerisine çeşitli Android uygulamaları indirebilirsiniz. Özellikle Android ve IOS cihazlarla uyumlu olarak hazırlanan ürünler, akıllı telefonlara da indirilebilen uygulamalarla eşleştirilebilir. Bu eşleştirmeler sayesinde çocuğunuzu günlük olarak canlı şekilde de takip edebilir, GPS gibi faydalı özellikler kullanarak çocuğunuzun bulunduğu konumu hemen tespit edebilirsiniz.
  • Silikon kayış özelliği ise çocukların en çok ihtiyaç duyduğu ve çocuklar için en faydalı olan kayış türlerindendir. Bu kayışlar gün içerisinde sürekli kayma olmasını önler. Ayrıca metal materyallerden yapıldığı için çocuğunuzun cildine zarar verebilecek alerjen maddeler de içermez.
  • Su, toz, kir gibi etkenlere karşı dayanıklı bir yapıya sahip olan materyaller, çocukların hoyrat kullanım ihtimâline özel olarak güçlü bir yapıda tasarlanmıştır. Bu sebeple uzun ömürlü bir yapıya sahiptir.

Çocuk Akıllı Saat Sayesinde Çocuğunuzun Güvenliğini Sağlayın!

  • Saati bul özelliğiyle çocuğunuz saatini düşürdüğünde, bir yerde unuttuğunda ya da ev içerisinde kaybettiğinde bulabilir, saate hızla ulaşarak zaman kazanabilirsiniz. Bu özellik aktifleştiğinde saat 1 dakika boyunca yüksek sesle çalabilir ve bulunduğu konum da sizde bulunan akıllı telefonda görülebilir. Bu adımı yapabilmek için ise sadece küçük bir ayar yapmanız ve gereken uygulamayı indirmeniz yeterli olabilir. Bu özellik her saatte yaygın olarak bulunmasa da saatlerin büyük çoğunluğunda bu özelliği görebilirsiniz.
  • Akıllı saatlerin kamera çözünürlükleri en düşük seviyeden en yüksek seviyeye kadar çeşitli aralıklarda tasarlanmıştır. Çocuğunuzu ve onun bulunduğu alanları kolaylıkla ve yeterli çözünürlükte, net bir şekilde görebilmek için yüksek çözünürlük oranlarına sahip olan kameralı saatleri tercih edebilirsiniz.
  • GPS özelliği istenmeyen kaza durumlarında, çocuğunuza ulaşamadığınızda ya da çocuğunuzun kaybolması durumunda en çok ihtiyacınız olacak olan özelliklerdendir. Çocuğunuzu başarılı bir şekilde takip edebilmek için GPS özelliği bulunan saatler seçebilirsiniz. Bu özellik sayesinde çocuğunuzun son bulunduğu konumu anında görebilirsiniz.
  • Kişiler listesi özelliği de çocuğunuz için en güvenli araçlardan biridir. Bu özellik sayesinde çocuğunuza arama yapabilecek telefon numaralarını kendiniz belirleyebilir, istenmeyen kişilerin onu rahatsız etmesini önleyebilirsiniz. Örneğin, yalnızca 10 kişi kaydederek bu 10 kişi tarafından aranmasını sağlayabilirsiniz.

Çocuk Akıllı Saati Fiyatları

Çocuk akıllı saatlerinin fiyatları oldukça düşük seviyelerden başlayarak saatlerin özelliklerine göre ve tasarımcı markaların kalitesine göre genişler. Çok özellikli ve çok donanımlı yüksek seviye saatler daha yüksek fiyat seçeneklerinde satışa sunulur. Az sayıda özelliği bulunan ve ortalama fiyat aralıklarına sahip olan saatler ise çok sayıda işlevi yerine getirebilen saatlerdir. Bu saatler de çocuğunuzun günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeydedir. Akıllı saat için ayırdığınız bütçeyi göz önünde bulundurarak en fazla özelliği sunan kaliteli ürünü tercih edebilir, ürünün fiyatını birden fazla mecrada sorgulayarak en uygun seçeneğe hemen ulaşabilirsiniz. Saatlerin özelliklerini model numaralarını yazarak öğrenebilir, hangi saatin daha kullanışlı olacağı hakkında ön bilgi edinebilirsiniz. Çocuğunuz için ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda yeterli bilgiye sahip olmak için Cicicocuk.com’u takipte kalabilir, çocuğunuz büyürken güvenli bilgilerden yardım alarak yeni adımlar atabilirsiniz.

Kaynakça: https://www.epey.com/akilli-saat/turu/cocuk-saati/

İlginizi çekebilecek en taze yazılar

8 Yaşındaki Çocuğa Nasıl Davranmalı

8 yaşındaki çocuğunuz hala sizinle bir aile olarak vakit geçirmek konusunda istekli bir yaştadır. Bu…

2 sene ago

Çocuklarda Gömük Pipi Nedir? Gömük Penis Tedavisi

Hamilelik dönemini başarıyla atlattıktan sonra nihayet bebeğinizi kucağınıza aldınız. Şimdi ise tek odak noktanız bebeğinizin…

2 sene ago

Sohbeti İlerletmek İçin Çocuklara Sorulacak Sorular

Bazı çocuk soruları, çocuğunuzu yakından tanıyarak hoşlandığı şeyleri öğrenmenize ve çocuğunuzla iletişim kurmanızı sağlar. İşte…

2 sene ago

En İyi Pişik Kremi Tavsiyeleri

Bebeklerde çoğunlukla bez kullanımından kaynaklı olarak ortaya çıkan pişik problemi için anne ve babalar en…

2 sene ago

Rahim Ağzı Kanseri Nedir? Belirtileri ve Tedavisi

Rahim ağzı kanseri, kadınlarda oldukça yaygın şekilde görülen ancak aşı ile önlenebilen nadir kanser türlerinden…

2 sene ago

Ergenliğe Giren Erkek Çocuğa Ne Anlatılır?

Anne babaların çocukları ile ilgili merak ettikleri konuların başında ergenlik dönemi gelir. Ergenlik çocukluktan erişkinliğe…

2 sene ago